Welkom op de website van de Vrolijke Vröllie.


Op
31 mei 2010 is de Vrolijke Vröllie opgericht door Margot Hartgers.
Het motto van de Vrolijke Vröllie is: As ge mar leut het !  
Het enige GOEDE DOEL zijn wijzelf!

Het chapter de Vrolijke Vröllie is een afdeling in Vianen/Cuijk en omgeving van de wereldwijde Red Hat Society www.redhatsociety.com. Dit is een sinds 1998 wereldwijde snelgroeiende vrouwenorganisatie en sinds februari 2005 ook in Nederland.
Op dit moment zijn er ruim 100 chapters verspreid over Nederland. Wereldwijd heeft de Red Hat Society meer dan 1 miljoen leden.

De Red Hat Society verbindt vrouwen van boven de 50 jaar met elkaar die willen genieten van het leven. Naast de leeftijd verbindt ook het dragen van paarse kleding met een rode hoed ons als teken van herkenning. Door die hoed te combineren met frivole paarse kleding of accessoires voelen we ons bevrijd van onze zorgen en willen alleen nog maar genieten van leuke dingen.

Na jaren van zorg en werk moet er hier nu helemaal niets! Geen verantwoordelijkheden, geen goede doelen: gewoon voor meer plezier in het leven zoeken wij elkaar op in het paars met een Rode Hoed! En houden contact via internet. Wij hebben nu vrije tijd!

Regels zijn er niet, de club noemt zichzelf de grootste desorganisatie ter wereld, maar er zijn wel wat handreikingen: ”Leef in het hier en nu, benadruk het positieve, geef je gevoel voor humor de vrije teugel, speel, verkleed je, toon medeleven, wees moedig, haal in wat je in je jeugd hebt gemist

De Red Hat Society is een idee dat precies op tijd is gekomen voor veel vrouwen.
Vrouwen die op een kruising in hun leven zitten. Je hebt nog wel vriendinnen van vroeger, maar naarmate je ouder wordt, komen er steeds minder bij. Dan is het nu tijd om met ons mee te doen. Ik hoop dat je dat wilt en het leuk vindt.

Heb je een hartsvriendin? Iemand van wie jij vindt dat ZIJ ook bij ons PAST? Introducés zijn altijd van harte welkom! Het is alleen belangrijk, dat je van tevoren aangeeft dat, en met hoe velen je komt. Zo kunnen we rekening met je houden i.v.m. de reserveringen in de betreffende ambiance!

Vriendschap, vrolijkheid en plezier vind je bij de Vrolijke Vröllie, we willen alle vrouwen van 50 jaar en ouder uit de (wijde) omgeving van Cuijk uitnodigen om mee te spelen.
Vrouwen met een verkleedkist, we dossen ons uit met de mooiste RODE hoeden en de fraaiste PAARSE kleren.
Vrouwen die de 50 gaan naderen kunnen ook bij de Vrolijke Vröllie, zij dragen een roze hoed en lila kleding (Pink hattters).
Iedereen zal jaloers naar ons kijken, we stralen zelfverzekerd en hebben de grootste lol.
De kracht van de Red Hat society is de desorganisatie die er heerst en ons motto is dan ook: 
as ge mar leut het!

Dus, dames, laten we het leuk maken en ervoor gaan. Leef je leven en vergeet je leeftijd.
DOE MEE!!!

Als je je bij ons wilt aansluiten ben je welkom na aanschaf van een fraaie rode hoed en paarse kleding.